honlapfejlesztések

A honlapok fejlesztesése során első lépésként beazonosítjuk ügyfelünk célcsoportjait, majd ennek és az ügyfél egyedi kéréseinek megfelelően készítjük el az egyedi UX és UI designterveket. Ezeket a terveket továbbítjuk ügyfeleink részére, majd jóváhagyásuk után belekezdünk a kívánt rendszer programozásába.

Elsősorban reszponzív weboldalakat készítünk, amelyek minden platformon és készüléken egyszerűen és egységesen működnek.

Programozóink az egyszerű HTML nyelv alapú rendszerektől a tartalomkezelő rendszereken (Wordpress, Joomla, stb.) át bármilyen weboldalt képesek elkészíteni megrendelőink igényeinek megfelelően.

Meglévő weboldalak újradesignolását és újraprogramozását is vállaljuk. Illetve keresőoptimalizálási (SEO) munkákkal is foglalkozunk.

Mobil applikációk

Manapság, a digitális technológia korában a felhasználók jelentősebb része mobil platformokon keresztül használja az internetet.

Éppen ezért fontos számunkra, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően gyakorlatilag bármilyen platformra képesek legyünk alkalmazásokat és programokat írni.

Hybrid alkalmazásokat Android, IOS (Apple) és Windows Mobil alapú készülékekre is fejlesztünk. Nem csak okostelefonokra, de tabletekre is készítünk alkalmazásokat

Natív alkalmazások fejlesztését is vállaljuk Android és IOS alapú készülékekre.

Továbbá NFC (Near Field Communication), GPS vagy térkép alakú célalkalmazások kivitelezésével is foglalkozunk mobil és tablet eszközökre egyaránt.

desktop és web alapú alkalmazások

A desktop és web alkalmazások terén is változatos típusú és számos platformra történő programok és alkalmazások tervezésével és megvalósításával foglalkozunk.

Webes applikációk, illetve felhasználói programok tervezését és fejlesztését egyaránt vállaljuk, de adatbázis alapú desktop és webes alkalmazások, illetve Windows környezetben futó natív alkalmazások is fejlesztünk.

Kiosk típusú köztéri vagy belső épületes szabályozott hozzáférésű nyilvános programok létrehozásával is foglalkoztunk korábban, de NFC alapú alkalmazásokat is készítettünk már.

A piaci igényeket látva streaming vagy online hang és kép átviletre alkalmas alkalmazások kivitelezése, illetve közösségi site-okhoz kötődő alkalmazások fejlesztése is vállalásaink részét képezik.

reklámanyagok

A reklámanyagok és brand elemek kidolgozásának folyamatában elengedhetetlen számunkra a piaci igények felmérése és a célcsoportok beazonosítása. Így válhatnak igazán hatékonnyá minőségi reklámanyagaink.

A nyomdai kivitelezéstől a bannerek elkészítésén át bármilyen reklámanyag és grafikai munka elkészítését vállaljuk. Ezek a grafikai munkák kapcsolódhatnak cégünktől megrendelt IT-s projektekhez is.

Egyik fő profilunk a honlapfejlesztés, amelynek egyik első lépése, hogy megrendelőink meglévő arculati elemeire alapozva designereink kialakítják a célcsoport számára legjobban használható felületet, amelyet programozó csapatunk ezt követően megvalósít.

egyéb alkalmazások

Számos alkalommal fejlesztettünk, készítettünk már e-learning alapú alkalmazásokat, weboldalakat. Ezekkel kapcsolatban elsősorban olyan alkalmazások, programok és tananyagok kivitelezését vállaljuk, amelyek scrom-ra (azaz a scrom szabvány tanulási objektumai szerint összerendezett internetes tartalmakra), és/vagy online kooperációra épülnek.

Akár ezekhez kapcsolódó online tanulmányi, interaktív vagy szórakoztató játékokat is fejlesztünk különböző platformokra és eszközökre.

Google Api alapú (például: a Google Sheets-be, a Google Docs-ba) integrálható célalkalmazások elkészítése is profilunk része.

Továbbá adatelemző alkalmazásokat és tanuló algoritmusokra és/vagy szeg-mentációs eljárásokra épülő speciális célalkalmazásokat is készítünk mindig az adott projektnek megfelelően.

programnyelvek

programozási nyelvek

.NET

Java

C, C#

HTML5

JavaScript

CSS,CSS3

SASS, LESS

ActionScript

PHP, SQL, XML, JSON

ADATBÁZISOK

MySql

MariaDB

MongoDB

PostgreSQL

MS SQL

alkalmazott keretrendszerek

IONIC

OnsenUi

WordPress

Angular Js

Symphony

CodeIgniter

Laravel, Lumen

JQuery, JQuery Mobile

Copyright 2016, Műszerfal Kft.